top of page

Política de Privacitat

Rebem, recopilem i emmagatzemem qualsevol informació que ingressi a la nostre pàgina web o proporciones d'altre forma. A més, recollim la direcció de protocol d'Internet (IP) utilitzada per connectar l'ordinador a Internet; dades d'inici de sessió, direcció de correu electrònic, contrasenya, informació de l'ordinador i la connexió i l'historial de compres.

Podem utilitzar eines de software per mesurar i recopilar informació de la sessió, inclosos els temps de resposta de la pàgina, la durada de les visites a determinades pàgines, la informació de la interacció de la pàgina i els mètodes utilitzats per navegar fora de la pàgina. També recopilem informació de la identificació personal (inclosos nom, correus electrònics, contrasenya, comunicacions), detalls de pagament (inclosa la informació de la targeta de crèdit), comentaris, consells, ressenyes de productes, recomanacions i perfil personal.

Quan realitzes una transacció a la nostre pàgina web, com a part del procés, recopilem informació personal que ens proporciones, com el seu nom, direcció física i direcció de correu electrònic. La seva informació personal serà utilitzada només pels motius específics indicats anteriorment.

Recopilem aquesta informació personal pels següents propòsits:

  1. Per proporcionar i operar els serveis; 

  2. Per proporcionar als nostres usuaris assistència contínua al client i suport tècnic; 

  3. Per poder connectar a els nostres visitants i usuaris amb alertes generals i personalitzades amb el servei i missatges promocionals; 

  4. Per crear dades estadístiques agregades i altre informació no personal agregada o deduïda, que nosaltres o els nostres socis comercials podem utilitzar per proporcionar i millorar els nostres serveis respectius;

  5. Per complir amb les lleis i regulacions aplicables.

 

La nostre empresa està allotjada a la plataforma Wix.com. Wix.com ens proporciona la plataforma en línia que ens permet vendre els nostres productes i serveis. Les seves dades poden emmagatzemar-se a través del emmagatzematge de dades de Wix.com, les bases de dades i les aplicacions generals de Wix.com. Ells emmagatzemen les seves dades en servidor segurs d'un firewall.

 

Totes les passarel·les de pagament direct ofertades per Wix.com i utilitzades per la nostre companyia s'adhereixen als estàndards establerts per PCI.DSS administrats pel PCI Security Standards Council, que és un esforç conjunt de marques com Visa, MasterCard, American Express i Discover. Els requisits de PCI-DSS ajuden a garantir el maneig segur de la informació de la targeta de crèdit per part de la nostre tenda i els seus proveïdors de serveis.

Podem comunicar-nos amb vostè per notificar-li sobre la seva conta, per solucionar problemes amb la seva conta, resoldre una disputa, cobrar tarifes o dines endeutats, per sondejar les seves opinions a través d'enquestes o qüestionaris, per enviar actualitzacions sobre la nostre empresa, o quan sigui necessari per contactar-lo per fer complir el nostre acord d'usuari, les lleis nacionals aplicables i qualsevol acord que puguem tenir amb vostè. Així mateix, podem comunicar-nos amb vostè per correu electrònic, telèfon, missatges de text i correu postal.

 

Si no desitja que processem les seves dades, contacti amb soniadesbdn@gmail.com.

 

Ens reservem el dret de modificar aquesta política de privacitat en qualsevol moment, per tant, revisi-la amb freqüència. Els canvis i especificacions tindran efecte immediatament després de la seva publicació a la pàgina web. Si realitzem canvis substancials a aquesta política, li notificarem que s'ha actualitzat, per a que s'assabenti quina informació recopilem, com la utilitzem i en quines circumstàncies, si correspon, utilitzem o divulguem la informació.

Si ho desitja: accedir, modificar o eliminar qualsevol informació personal que tinguem sobre vosté, està invitat a contactar amb soniadesbdn@gmail.com.
 

bottom of page